breaking news

Akanthus Summer Club

April 30th, 2015 | by nikgeo577
Akanthus Summer Club
Entertainment
0

ακανθουςΤο club Ακάνθους της παραλιακής είναι ένα από τα ομορφότερα μαγαζιά των νοτίων προαστίων. Κι αυτή τη σεζόν το Ακάνθους ανοίγει προκειμένου να μας προσφέρει υπέροχες στιγμές τόσο στο club του, όσο και στο εστιατόριό του. Τα ατού του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι πολλά: Τόσο το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα από τη θάλασσα, η υπέροχη διακόσμηση του, τα καθαρά ποτά του, το υπέροχο μενού με τα πιο γευστικά πιάτα που έχετε δοκιμάσει, όσο και το ευγενέστατο και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό του, έχουν κάνει το club Ακάνθους έναν από τους καλοκαιρινούς προορισμούς της παραλιακής που προτιμούν οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, ο κόσμος που θέλει να απολαύσει τον καφέ του ή το ποτό του δίπλα στη θάλασσα, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, όπως αυτό του club Ακάνθους, φτάνει εκεί από κάθε σημείο της Αττικής. Επίσης, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ένας μεγάλος αριθμός τουριστών από το εξωτερικό που περνά τις διακοπές του στην Αθήνα, σπεύδει στο Ακάνθους κάθε καλοκαίρι προκειμένου να γνωρίσει την γνήσια νυχτερινή διασκέδαση στο ιστορικό club της παραλιακής. Έτσι, υπάρχουν Γάλλοι, Άγγλοι, Ιταλοί και πολλοί Ισπανοί που δηλώνουν φανατικοί του καλοκαιρινού club Ακανθους, κάτι που δηλώνουν σε πολλές σελίδες του διαδικτύου σχετικά με τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ελλάδα.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια το club Ακάνθους της λεωφόρου Ποσειδώνος, λειτουργεί από το πρωί, όπου μπορεί κανείς να το επισκεφθεί ώστε να απολαύσει το μπάνιο του στην υπέροχη παραλία που υπάρχει μπροστά από το μαγαζί. Η παραλία του είναι πλήρως εξοπλισμένη, με άνετες ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ το καφέ σας τον ετοιμάζει το προσωπικό του club Ακάνθους, προκειμένου να τον απολαύσετε δίπλα στο κύμα.

Τα πάρτι του Ακάνθους

 Το club Ακάνθους είναι ένα από τα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής που έχει αφήσει ιστορία με τα απίθανα πάρτι που διοργανώνει κάθε σεζόν. Τόσο στο χειμερινό club – το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της διασκέδασης, στο Γκάζι, εκεί όπου παλαιότερα λειτουργούσε το Villa Mercedes – όσο και στο καλοκαιρινό, τα events και τα parties δεν λείπουν ποτέ. Μάλιστα, αν λάβουμε υπόψη μας ότι στα decks του club Ακάνθους βρίσκονται πάντα οι μεγαλύτεροι DJ’s τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, τότε καταλαβαίνουμε ότι η νυχτερινή διασκέδαση είναι κάτι παραπάνω από εγγυημένη. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φτάνουν από όλη την Αττική – και όχι μόνο – προκειμένου να ακούσουν την μοναδική ξένη και ελληνική μουσική που παίζουν οι DJ’s και να χορέψουν στους ξέφρενους ρυθμούς της. Τα events του club Ακάνθους είναι πάντα πολύ επιτυχημένα και όλοι διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Εστιατόριο Ακάνθους

akanthus restaurant Το εστιατόριο του καλοκαιρινού Ακάνθους βρίσκεται δίπλα από το club και αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στα νότια προάστια για όποιον θέλει να γευτεί μοναδικές γαστριμαργικές δημιουργίες, από φημισμένους σεφ με μεγάλη εμπειρία και πολύ ταλέντο. Στο εστιατόριο του Ακάνθους θα βρει κανείς εξαιρετικά πιάτα εμπνευσμένα από την κουζίνα της Μεσογείου, τα οποία θα τα συνδυάσει με καλά κρασιά από την κάβα του μαγαζιού. Τα υλικά που επιλέγονται για τα πιάτα αυτά είναι πάντα τα πιο φρέσκα, κάτι που έχει συμβάλλει ιδιαίτερα στη φήμη του συγκεκριμένου εστιατορίου. Έτσι, υπάρχουν πολλοί καλοφαγάδες, οι οποίοι αποτελούν τους μόνιμους πελάτες του εστιατορίου του Ακάνθους, καθώς και αυτοί που πηγαίνουν για πρώτη φορά και κυριολεκτικά «κολλάνε» με τις εμπνευσμένες γεύσεις που δοκιμάζουν. Βέβαια, ένα από τα ατού του εστιατορίου είναι και η μοναδική εξυπηρέτηση του προσωπικού. Το σέρβις στο εστιατόριο Ακάνθους είναι καταπληκτικό, κάτι που ο κόσμος δείχνει να το εκτιμά ιδιαίτερα. Το προσωπικό είναι πολύ έμπειρο και σας εξυπηρετεί πάντα με το χαμόγελο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τεράστια επιτυχία που είχε το εστιατόριο του καλοκαιρινού club Ακάνθους, οδήγησε τους υπεύθυνους του μαγαζιού να λειτουργήσουν εστιατόριο και στο χειμερινό μαγαζί, στο Γκάζι, όπου γίνεται χαμός! Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος το προτιμά προκειμένου να περάσει εκεί το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, αλλά και την αλλαγή του χρόνου.

Comments are closed.