breaking news

Frangelico 2016-2017

April 24th, 2015 | by nikgeo577
Frangelico 2016-2017
Entertainment
0

Στο Frangelico αυτή τη σεζόν, Φθινόπωρο – Χειμώνα 2016/2017, πρόκειται να συμβούν πολύ όμορφα πράγματα. Με ένα σχήμα που αποτελείται από τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Σάκη Αρσενίου δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Οι δύο γνήσιες λαϊκές φωνές ενώνουν τις δυνάμεις τους και καταφέρνουν να φέρουν τα πάνω κάτω στη νυχτερινή ζωή της παραλιακής. Ο Νίκος Μακρόπουλος με τις γνωστές επιτυχίες του και τα διαχρονικά σουξέ του και ο Σάκης Αρσενίου με το ταλέντο και το κέφι του, θα κάνουν το Frangelico πόλο έλξης όλων των γλεντζέδων της Αττικής και όχι μόνο. Το μουσικό πρόγραμμα του συγκεκριμένου νυχτερινού μfrangelico-makropoulos-iliadi-arseniouαγαζιού για φέτος τον χειμώνα αποτελεί κάτι παραπάνω από εγγύηση για τα βράδια μας. Οι Νίκος Μακρόπουλος και Σάκης Αρσενίου μας περιμένουν στον πανέμορφο και φιλικό χώρο του Frangelico για διασκέδαση μέχρι τα ξημερώματα.

Νίκος Μακρόπουλος

Ο Νίκος Μακρόπουλος, ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, αυτή τη σεζόν έχει ετοιμάσει με τον Σάκη Αρσενίου ένα μουσικό πρόγραμμα-βόμβα! Το Frangelico θα πάρει φωτιά ακόμα μια σεζόν με βραδιές γεμάτα κέφι και χορό. Άλλωστε, ο Νίκος Μακρόπουλος μας έχει συνηθίσει σε τρελά γλέντια μέχρι το πρωί και μάλιστα στα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που ξεκίνησε από την γεννέτηρά του, τη Θεσσαλονίκη, και κατέβηκε στην Αθήνα προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Αν και σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία της Αθήνας, τον συνεπήρε ο κόσμος του τραγουδιού κι έτσι άρχισε να τραγουδάει σε διάφορα μικρά και μεγάλα κέντρα. Πολύ γρήγορα το ταλέντο του φάνηκε και έτσι ο Νίκος Μακρόπουλος συνεργάστηκε με μεγάλες πίστες, δίπλα σε ιερά τέρατα του τραγουδιού. Παράλληλα, τα σουξέ του Νίκου Μακρόπουλου ακούγονται παντού, καθώς ο κόσμος τα έχει ξεχωρίσει και τα ζητάει. Αυτή τη σεζόν στο νυχτερινό μαγαζί Frangelico, μαζί με τον ταλαντούχο Σάκη Αρσενίου, θα κάνει τη νυχτερινή ζωή της παραλιακής να αλλάξει πρόσωπο. Τα βράδια μας θα γίνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα, ενώ το κέφι θα ανέβει στα ύψη.

Σάκης Αρσενίου

O Σάκης Αρσενίου έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό ντεπούτο και συνεχίζει δυνατά την πορεία του στο ελληνικό πεντάγραμμο. Με μια καθαρά λαϊκή φωνή έχει καταπλήξει τους πάντες. Οι συνάδελφοί του, καταλαβαίνοντας από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο, τον έχουν βοηθήσει να κάνει πολλά βήματα και να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία. Σε όποιο μουσικό σχήμα κι αν έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις τόσο με την εργατικότητα όσο και με το ήθος του. Ο επαγγελματισμός του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι κάτι που έχει μετρήσει ιδιαίτερα σε αυτόν τον χώρο. Ως πρώην αθλητής, o Σάκης Αρσενίου ξέρει πολύ καλά να είναι συνεπής και πειθαρχημένος σε αυτό που κάνει κι αυτό είναι κάτι που τον έχει βοηθήσει ιδιαίτερα και στην ενασχόλησή του με το τραγούδι.

Ο Σάκης Αρσενίου ξεκίνησε την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο με μικρά, αλλά σταθερά βήματα. Το μεγάλο μπαμ το έκανε από την πίστα του νυχτερινού μαγαζιού Caramela, όπου ξετύλιξε το ταλέντο του. Εκεί συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως η Πάνος Καλίδης, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Ειρήνη Μερκούρη. Το νυχτερινό μαγαζί Caramela ήταν γι’ αυτόν ένα πραγματικό σχολείο. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Σάκη Αρσενίου «Άνοιξα Φτερά» αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, ο οποίος άρχισε να τον γνωρίζει καλύτερα. Σε αυτόν τον δίσκο ο δημοφιλής τραγουδιστής ερμήνευσε πέντε πολύ όμορφα κομμάτια, τα οποία άρεσαν πολύ. Το ίδιο πολύ άρεσαν και τα κομμάτια που περιείχε το maxi single με τίτλο «Αμαρτία» του Σάκη Αρσενίου, το οποίο περιείχε το σουξέ «Σαν την αγάπη μας δεν έχει». Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα, το 2011 κυκλοφορεί ακόμα δύο singles: το «Όλα για όλα» και το «Ερωτοχτυπημένος», για τα οποία μιλούν όλοι! Την επόμενη χρονιά ο Σάκης Αρσενίου βγάζει τρία singles αυτή τη φορά: «Συγκεντρώσου», «Πάνω κάτω» και «Τι λές». Από εκεί και πέρα η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική. Ο κόσμος τον λατρεύει και τον ξεχωρίζει. Τον ακολουθεί σε όλα τα μπουζούκια όπου εμφανίζεται.

Comments are closed.