breaking news

Gotham City Πανταζης

November 28th, 2015 | by nikgeo577
Gotham City Πανταζης
Entertainment
0

 Gotham City Πανταζής Νίνο

Τις πύλες του ανοίγει το μαγαζί των Βορείων Προαστίων Gotham City για να υποδεχθεί δύο μεγάλους καλλιτέχνες της λαϊκής μουσικής. Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Νίνο θα βρίσκονται στο τις 16 Οκτωβρίου και για όλο το χειμώνα του 2015-2016 στο μεγάλο μαγαζί της Αθήνας. Είναι επιτέλους γεγονός η είδηση που ήρθε για να φέρει ταραχή στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Ένα δίδυμο έκρηξη σε ένα πρόγραμμα που όλοι περιμένουμε με αγωνία. Ο σπουδαίος και ιδιαίτερος τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής , έχοντας διανύσει χιλιόμετρα πάνω στις πίστες των μεγαλύτερων μαγαζιών της Ελλάδας, έρχεται στο Gotham για ακόμη μια εμφάνιση φωτιά.

GOTHAM CITY ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΙΝΟ 2015-2016

GOTHAM CITY ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΙΝΟ Εδώ και τόσα χρόνια μας κρατά συντροφιά στις πίστες , κάνοντας μας να χορεύουμε σε ξέφρενους ρυθμούς με τα τραγούδια του. Μετά από άπειρα κομμάτια που έχει ερμηνεύσει και μετά από συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής , εμφανίζεται στην σκηνή με τον Νίνο για να φέρουν την αλλαγή που όλοι περιμένουμε. Μετά από τις εμφανίσεις του στο Cabaret Romeo της παραλιακής , όπου προκάλεσε πανικό , καθώς πλήθος κόσμου έσπευσε για να τον απολαύσει αλλάζει διεύθυνση προς το νυχτερινό μαγαζί Gotham City Πανταζης για να συνεχίσει να μας εκπλήσσει με τις τρομερές ερμηνείες του όπως κάνει εδώ και 30 χρόνια. Ο Λευτέρης Πανταζής αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο επειδή μίλησε στις καρδιές του και εκτίναξε την ψυχολογία του στα ουράνια. Για αυτό το λόγο συνεχίζει ακόμη να βρίσκεται στην κορυφή όντας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου με τα τραγούδια του , τα οποία χάραξαν και άφησαν το στίγμα τους στις πίστες. Κοντά του ο Νίνο, ο νέος και επιτυχημένος πλέον τραγουδιστής, ο οποίος έχει κλέψει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις , καθώς πρωταγωνιστεί στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Ξεκινώντας από το μουσικό τηλεπαιχνίδι έφτασε να ‘ ναι πρώτος , κάνοντας μεγάλες συνεργασίες με τα καλύτερα ονόματα στα μεγαλύτερα μαγαζιά.

GOTHAM CITY NINO 2015 2016

GOTHAM CITY STAGE ΠΑΝΤΑΖΗΣΈπειτα από τις εμφανίσεις του τις προηγούμενες σεζόν στο Cabaret Romeo στην παραλιακή, στο Cabaret στην Μύκονο και στο Cabaret στο κολωνάκι , ο εκρηκτικός τραγουδιστής βρίσκεται στο Gotham πλάι στον μεγάλο Λευτέρη Πανταζή ενώνοντας το παλιό με το νέο σε ένα πρόγραμμα έκπληξη για τα δεδομένα της νύχτας. Ο νέος και διάσημος καλλιτέχνης με την φρεσκάδα του και την ζωντάνια του σίγουρα θα μας ανεβάσει. Με την όρεξη του και τη δουλεία του δικαίως έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και κυρίως του γυναικείου φύλλου με την γοητευτική του παρουσία. Την εκπληκτική τους εμφάνιση οι δύο αυτοί εκρηκτικοί τραγουδιστές θα την πραγματοποιήσουν στο Μαρούσι, στην λεωφόρο Κηφισίας. Το συγκεκριμένο μαγαζί αποτελούσε γνωστό club των Βορείων Προαστίων , αλλά τώρα έχει διαμορφωθεί σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Αποτελούσε ένα από τα καλύτερα και πιο πετυχημένα club της Αθήνας, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευδαν να το επισκεφθούν και να περάσουν απολαυστικά και καυτά βράδια.

GOTHAM CITY 2015-2016

Θα συνεχίσει βέβαια με σχήμα Πανταζης Νινο να ‘ ναι πρώτο στις προτιμήσεις για την νυχτερινή μας διασκέδαση ανταγωνίζοντας πολλά φημισμένα μαγαζιά της πόλης. Την περσινή σεζόν φιλοξένησε σημαντικά και αγαπημένα πρόσωπα όπως τον Χρήστο Μενιδιάτη, τον Ηλία Βρεττό, τους Onirama, τον Χρήστο Δάντη, τον Γιώργο Αξά, τον Κωνσταντίνο Γαλανό και Τόνυ Σφήνο , οι οποίοι εκτόξευσαν το μαγαζί σε ένα από τα must στέκια της πόλης. Γνώρισε πολλές επιτυχίες και θα συνεχίσει τις επιτυχίες του αυτές με το σχήμα Πανταζής- Νίνο , οι οποίοι έρχονται για να μείνουν και μας υπόσχονται απίθανες βραδιές γλεντιού μέχρι το πρωί. Το πολλά υποσχόμενο δίδυμο σίγουρα θα φέρει ριζικές αλλαγές στα δεδομένα της πόλης και θα γράψει ιστορία με το πρόγραμμά του. Είναι κάτι που όλοι περιμένουμε και σίγουρα δεν θα μας απογοητεύσει.

Comments are closed.